Myndighet gör unga tjejer frigida ?

Den nya sexualupplysningsfilmen k…. de luxe på Youtube har flaggats av användare på Youtube som olämplig för vissa användare och kräver numer inlogg och
18 år. 
– Lär oss om kärlek istället, sa en tjej om skolans sexualundervisning. Kunde inte sammanfattat det bättre, resten kommer av sig själv.

FHI har gjort en sammanställning av 90 rapporter om Ungdomar & Sexualitet, den visar på en klar koppling mellan konsumtion av media pornografi och grova sexuella handlingar. Fokusera gärna mer på hållbara relationer.

Publicerad av Lotte Johansson BehovsPusslet

Visuell Artist & Visuell instruktör. Initiativtagare och handledare för BehovsPusslets coachingbanor för publika platser. Här kan unga identifiera och balansera olika behov. Desto fler utmaningar och framkomliga strategier som delas, desto större blir identifikationsfaktorn. BehovsPusslet är en öppen aktivitet unga själva önskar kunna återvända till. Därför visar jag under öppna workshops hur enkelt ni kan skapa en coachingbana i er närhet och hur vi alla kan bli den där coachande frågeställaren. Tillsammans för för psykisk och social hälsa.

%d bloggare gillar detta: