Utan kärlek stannar Sverige

Apoteket redovisade i samarbete med forskare och professorer i Almedalen att 4 av 10 upplever att det är tuffare att vara förälder idag än för 5 år sen. Många föräldrar lägger mycket tid på att pendla till jobbet. En tredjedel av oss gör klart sina arbetsuppgifter på fritiden och vi ger i snitt 22 min/dygn av vår uppmärksamhet till våra barn. Far- och mor- föräldrar finns ofta inte i närsamhället eller inte alls och gör de det har de inte sällan fullt upp med annat. Läs min artikel i sin helhet

Bromsa ohälsan bland unga!
Var i Almedalen

Publicerad av Lotte Johansson BehovsPusslet

Visuell Artist & Visuell instruktör. Initiativtagare och handledare för BehovsPusslets coachingbanor för publika platser. Här kan unga identifiera och balansera olika behov. Desto fler utmaningar och framkomliga strategier som delas, desto större blir identifikationsfaktorn. BehovsPusslet är en öppen aktivitet unga själva önskar kunna återvända till. Därför visar jag under öppna workshops hur enkelt ni kan skapa en coachingbana i er närhet och hur vi alla kan bli den där coachande frågeställaren. Tillsammans för för psykisk och social hälsa.

%d bloggare gillar detta: