BehovsPusslet stannar i Gustavsberg

Jag har fått hyra markytan fram till september av samhällsbyggnadskontoret. Hamnföreningens företagare i Gustavsberg har lagt in aktiviteten varje torsdag kl. 15-18 eller längre vid behov och lokalpolisen ringde för att välkomna mitt arbete. Det gör att fler unga och andra som vill bidra med sina personliga utmaningar och som vill inspirera till och av andras lösningar kan fortsätta med det. Varje gång det regnar bort börjar vi om på nytt.

En psykolog från Värmdö vårdcentral provade BehovsPusslet och såg coachingbanans potential som ett verktyg i verksamheten. Likadant gjorde personal inom äldreomsorgen. En ung tjej från Grekland insåg hur mobilberoende hon var och hur det gått ut över både skolarbete, andra fritidsaktiviteter och relationer. Hon önskar en coachingbana i Grekland.

Publicerad av Lotte Johansson BehovsPusslet

Visuell Artist & Visuell instruktör. Initiativtagare och handledare för BehovsPusslets coachingbanor för publika platser. Här kan unga identifiera och balansera olika behov. Desto fler utmaningar och framkomliga strategier som delas, desto större blir identifikationsfaktorn. BehovsPusslet är en öppen aktivitet unga själva önskar kunna återvända till. Därför visar jag under öppna workshops hur enkelt ni kan skapa en coachingbana i er närhet och hur vi alla kan bli den där coachande frågeställaren. Tillsammans för för psykisk och social hälsa.

%d bloggare gillar detta: