Coachingbanan i Almedalen

3-6 juli finner ni Oasen i Almedalen, på St Hansgatan 32. Ett initiativ av Initiativ Samutveckling. Här ges plats för de goda samtalen. Precis som i coachingbanan börjar det med att ta in andras ord först, före vi delar våra egna.

Nedanför presscenter där bland annat statsministern håller sin presskonferens kan du mellan de goda samtalen i det vita tältet, dela med dig av ett personligt behov och en strategi du tror på. Men kom ihåg att det ska vara ett verkligt behov du har, utan att hänga ut någon annan eller göra blockpolitik av det.

– Finns det verkligen någon som vill jobba mer, så en ung tjej.

– Ja, replikerade jag. Den som inte har ett arbete att gå till, inte har någon inkomst är det ett behov. Inte minst för unga. När olika behov möts ökar förståelsen för våra olikheter och för varandras behov. I Coachingbanan BehovsPusslet hitter vi en väg framåt vi kan samsas om. Mellan samtalen samtalen samt kl. 17.30-18.30, sö-to.

Publicerad av Lotte Johansson BehovsPusslet

Visuell Artist & Visuell instruktör. Initiativtagare och handledare för BehovsPusslets coachingbanor för publika platser. Här kan unga identifiera och balansera olika behov. Desto fler utmaningar och framkomliga strategier som delas, desto större blir identifikationsfaktorn. BehovsPusslet är en öppen aktivitet unga själva önskar kunna återvända till. Därför visar jag under öppna workshops hur enkelt ni kan skapa en coachingbana i er närhet och hur vi alla kan bli den där coachande frågeställaren. Tillsammans för för psykisk och social hälsa.

%d bloggare gillar detta: