Tolvskilling Soparen Tribunalen

Jag har sett dom som på kort tid skapar underverk, på scenen. Det är som om dom bara väntat på att få blomma ut i sin roll. Tillhör du dom, eller vill tillhöra? Vill du improvisera eller repa in en roll, med fler eller färre repliker, eller inga alls, använda dig mer av kroppsspråk och mimik, ditt musicerande? Din ålder spelar mindre roll.

Tolvskilling Soparen, blandar dåtidens girighet med samtida, upp- och nedtryckande av känslor. En slags de tystas teater med skön musik, dans, film. En episk underton som närmar sig publiken på ett sätt som inte är traditionellt. Ett experiment, där ensemblen utvecklas och formar sig med människorna på platsen.

Vi gör det vi kan, är öppna för att lära från, och tuna in med varandra. Vi ser konstruktiv kritik som utvecklande och lämnar resten hemma. Vi konkurrerar inte med varandra, utan kompletterar. Vi vill ha kul, stöttar varandra, hämtar energi, växer som människor.

Vi är samhällsengagerade, vill spela ämnen vi och ni, ser behövs, avslutar med samtal och workshops.

Tolvskilling Soparen” gör varje medverkande sin roll på sitt sätt. Repliker, grundkoreografi och sceneri är ”satt”, men inte gjutet i sten.

Du kan delta i en föreställning, eller bygga forumteater- och improtruppen tillsammans med oss. Visionen är att väcka engagemang, att må bra. Vi spelar på öppna ytor, dit vi blir inbjudna, kortpjäser/performance, på upp till 15 minuter, med efterföljande samtal. Du kan välja ämnet, vi ska väva in. Om vi ska spela den eller sätta upp den tillsammans med er grupp.

Söndag 21 maj, strax före midnatt, hade vi premiär på en experimentell teaterfestival i Stockholm.

Vill du hellre repa i förväg, kontakta mig, annars improviserar du till berättelsen, kul och spännande, oavsett! Mitt jobb är att se till att allas kvaliteer kommer till sin rätt.

Lotte Johansson: Drama/Regi/Fotografi/Film
Dela gärna med dig till någon som behöver.

Publicerad av Lotte Johansson BehovsPusslet

Visuell Artist & Visuell instruktör. Initiativtagare och handledare för BehovsPusslets coachingbanor för publika platser. Här kan unga identifiera och balansera olika behov. Desto fler utmaningar och framkomliga strategier som delas, desto större blir identifikationsfaktorn. BehovsPusslet är en öppen aktivitet unga själva önskar kunna återvända till. Därför visar jag under öppna workshops hur enkelt ni kan skapa en coachingbana i er närhet och hur vi alla kan bli den där coachande frågeställaren. Tillsammans för för psykisk och social hälsa.

%d bloggare gillar detta: