Boulevard of broken teens..

Stegen dog ut i trappan. Vant kastade hon kläderna och skyndade sig in i duschen. Det skulle ta exakt 7 min innan de var ute ur omklädningsrummet och äntrade skolmatsalen . Ida som höll vakt skulle inte vänta längre. Åh vad hon avskydde fredagar..de slutade sent och på toppen av det hela hade de tidig lunch..10.20..vem var hungrig då! Möjligen Ida..de hade aldrig någon frukost hemma. Ett tag försökte hon äta så lite som möjligt innan hon gick till skolan på fredagarna..men det funkade bara varannan vecka när hon var själv..idag var inte en sådan dag. Hon vred om duschvredet, rynkade näsan, stålsatte sig mot lukten av gammal källare. Det var egentligen inte alls underligt att ingen av tjejerna i klassen duschade..läs mer

Publicerad av Lotte Johansson BehovsPusslet

Visuell Artist & Visuell instruktör. Initiativtagare och handledare för BehovsPusslets coachingbanor för publika platser. Här kan unga identifiera och balansera olika behov. Desto fler utmaningar och framkomliga strategier som delas, desto större blir identifikationsfaktorn. BehovsPusslet är en öppen aktivitet unga själva önskar kunna återvända till. Därför visar jag under öppna workshops hur enkelt ni kan skapa en coachingbana i er närhet och hur vi alla kan bli den där coachande frågeställaren. Tillsammans för för psykisk och social hälsa.

%d bloggare gillar detta: