Lonely mothers boulevard

Hon hade rest från ena utkanten av stan till den andra för att ha råd med en anständig frisyr. Tröttheten sköljde över henne men hon var glad att de grå hårstråna inte längre var lika framträdande, ett grått för varje bekymmer. De slitna topparna hade sopats undan likt spillror av ett liv…

Publicerad av Lotte Johansson BehovsPusslet

Visuell Artist & Visuell instruktör. Initiativtagare och handledare för BehovsPusslets coachingbanor för publika platser. Här kan unga identifiera och balansera olika behov. Desto fler utmaningar och framkomliga strategier som delas, desto större blir identifikationsfaktorn. BehovsPusslet är en öppen aktivitet unga själva önskar kunna återvända till. Därför visar jag under öppna workshops hur enkelt ni kan skapa en coachingbana i er närhet och hur vi alla kan bli den där coachande frågeställaren. Tillsammans för för psykisk och social hälsa.

%d bloggare gillar detta: