Co Creatives Stockholm Design Week

Coachomaten Co Creatives Stockholm Design Week Skolforum Writeyfloor
”I am designed to explore how
creativity can give us more
fun, innovation and focus at work.”
Film med deltagarna i coaching-banan

Under Stockholm Design Week bygger ett antal kreatörer om garaget på Grev Turegatan 30 till ett co-working space som visualiserar vikten av arbetsplatser som både ger plats för inspiration och återhämtning och därmed kreativitet och effektivitet. Ta med dagens arbetsuppgifter, starta dagen med att andas, ta del av workshops som; Hur du sätter upp en affärsidé i löpet av 60 minuter. Det visas film och foto av människor som funderat över vad som är viktigast i livet. Kanske behöver du mer av Sober Leadership, Value of Art eller vill prova Co-creative painting. Jobba ett pass, vandra runt bland konsten, jobba ett pass med kreativa verktyg som skrivbordet du kan skriva direkt på. Du kan till och med lämna papper, penna och laptop hemma men ändå få massa gjort. Under veckan bjuds på både yogapass i stol och matta, dansmeditation, VR-konst och afrikanska rytmer. Andra som gästar Creatives Office är en av de som nominerats till Årets föreläsare 2017, temat är förstås co-creation. Avrundar veckan på lördag med co-flow-play och söndagen avsätts för naturen.
Redan Platon myntade att en timmes lek ger mer än ett år av samtal. Detsamma gäller för naturupplevelser och borde inte behöva ägnas mer tid åt att bevisas, utan istället utövas mer. Ta med er jobbet och kom förbi Creative Office och förändringsmaskinen Coachomaten – här ges plats för drömmar och förverkligande. Ta en minnesbild om du behöver, spela in en filmsnutt med kameran, inspireras av människorna du möter, konsten du upplever, workshopen du tar del av – som live illustration istället för bara ett vanligt referat. Redan i entrén möts du av Coachomatens skrivbara golv. Hela veckan utom fredag, finns jag på plats för att co-create, jobba med mitt, ta kreativa pauser och förstås för att samtala och guida den som vill ta ett steg i rätt riktning. Vad är det just du/ni behöver göra plats för och hur kan vi se vi till att det blir gjort? Har du redan allt, ja då är det dags att du är med och delar med dig. Tack alla som gör det här möjligt.
Stockholm Design Week 2018

Creative Office
Grev Turegatan 30 (Garaget Helio GT30’s)

Tis-Fre 5-10 Feb kl. 9-19Lör 10 Feb kl. 10-17
Schema Creative Office.indd

Publicerad av Lotte Johansson BehovsPusslet

Visuell Artist & Visuell instruktör. Initiativtagare och handledare för BehovsPusslets coachingbanor för publika platser. Här kan unga identifiera och balansera olika behov. Desto fler utmaningar och framkomliga strategier som delas, desto större blir identifikationsfaktorn. BehovsPusslet är en öppen aktivitet unga själva önskar kunna återvända till. Därför visar jag under öppna workshops hur enkelt ni kan skapa en coachingbana i er närhet och hur vi alla kan bli den där coachande frågeställaren. Tillsammans för för psykisk och social hälsa.

%d bloggare gillar detta: