Varför rulla ut röda mattan när du kan ha ett interaktivt golv?

Samtals Coachomaten Pecha Kulcha Night Gbg Träffpunkt Idrott Nordic Health Svenska Mässan Design Week Sthlm

Sedan mitt senaste besök på Pecha Kucha Night för ett år sedan, har jag som många vet live prototypat fram street-talk verktyget Coachomaten – från gatukrita till ett skriv- och suddbart golv som inte kladdar, det fanns liksom inget. Av en händelse har jag också hunnit produkttesta det i och med de transporter om 500 kg mjöl som nästan dagligen, körde över golvet under Stockholm Design Week.

Pecha Kucha – 20 slides á 20 sekunder är alltså formatet jag valt, för att första gången sammanfatta mitt arbete från Almedalen till förort och lite till. När jag ändå är i Göteborg deltar jag förstås på fackmässan Träffpunkt Idrott som går av stapeln under Nordic Health på SvenskaMässan 5-7 mars. SISU idrottsutbildarna och Riksidrottsförbundet är några av de som kommer för att prova Coachomaten i min 25 kvadratmeters monter: B09:44.

Det blir i vanlig ordning fullt när de olika innovatörerna gör varsin Pecha Kucha på Pecha Kucha Night Göteborg. Kom i tid om du vill ha sittplats eller ta plats i baren. Jesper Larsson på Double Happiness välkomnar i samarbete med internationellt prisbelönade arkitektbyrån Klein Dytham och ADA Sweden vilka arbetar för att främja kreativa näringar. Även TEDxGBG, communityn av tänkare och doers har så klart ett finger med i spelet.

Blir du nyfiken kan du sedan ta med dina kollegor och prova Coachomaten live på Svenska Mässan dagen efter. Risken är stor att du sedan inte kan låta bli att boka förändringsföreläsningen ”Skriv där du står” – i sin helhet. Varför inte inkludera en introduktion i verktyget Coachomaten när du ändå är igång, det suddbara golvet som går att gå på utan att kladda. Varje bokning genererar en fri street-coaching för unga. I den landar allt från prestationsprinsessor och föräldrar till de som har svårt att hitta vägar in och alla de som på något sätt verkar i de målgrupperna. 

By the way deltog Coachomaten som hemlig gäst i Moderna Kompetensers livepodd under mässan Personal och Chef som gick samtidigt med Möten och Event på Kistamässan i veckan. Andra som deltog var Årets VD. Terese Ellnestam, Grafic recorder sammanfattade inslaget. Väver in den i min Pecha Kucha presentation tänker jag. 

Pecha Kucha #56 ons 6 mars
Park Lane, Göteborg
Dörrarna öppnas 19.30 och första talet drar igång kl. 20.20
Pecha Kulcha Night Gbg

Publicerad av Lotte Johansson BehovsPusslet

Visuell Artist & Visuell instruktör. Initiativtagare och handledare för BehovsPusslets coachingbanor för publika platser. Här kan unga identifiera och balansera olika behov. Desto fler utmaningar och framkomliga strategier som delas, desto större blir identifikationsfaktorn. BehovsPusslet är en öppen aktivitet unga själva önskar kunna återvända till. Därför visar jag under öppna workshops hur enkelt ni kan skapa en coachingbana i er närhet och hur vi alla kan bli den där coachande frågeställaren. Tillsammans för för psykisk och social hälsa.

%d bloggare gillar detta: