Bästa Mötet

BästaMötet, FridaRit, LotteStoryteller
Vi känner alla igen vad ett bra möte är, när vi först får uppleva det. Ändå är större delen av de möten vi är med om, dom som tar mer energi än vad dom ger. Jag och FridaRit gav oss ut på jakt efter minnesvärda möten. Att utgå från det, tror vi skulle kunna utveckla mötesstrukturer såväl som utbildningar, inte minst i skolan. I första filmen, ute på Möten och Events, delar Fredrik Lindström med sig av vad som är ett bra möte, medan Kristian Luuk berättar om sitt första minnesvärda möte. Andra ger mer handfasta tips. Nästa inspelning, som i vanlig ordning görs med min mobil blir på en plats, långt ifrån den etablerade möteskulturen, för som årets Narrenpristagare sa; – Se dig om, var är alla som jag?

Publicerad av Lotte Johansson BehovsPusslet

Visuell Artist & Visuell instruktör. Initiativtagare och handledare för BehovsPusslets coachingbanor för publika platser. Här kan unga identifiera och balansera olika behov. Desto fler utmaningar och framkomliga strategier som delas, desto större blir identifikationsfaktorn. BehovsPusslet är en öppen aktivitet unga själva önskar kunna återvända till. Därför visar jag under öppna workshops hur enkelt ni kan skapa en coachingbana i er närhet och hur vi alla kan bli den där coachande frågeställaren. Tillsammans för för psykisk och social hälsa.

%d bloggare gillar detta: