TEDx Stockholm Photocontest winner

Photography Lotte Johansson

At TEDx Stockholms event 9 May ”Storytelling through Photography”, one of my sailing photographs ”Dare to dream, tools to realize”, showing my transformation during the locked down, was rewarded in the photocontest and the ”Social Hero” winner at TEDx Stockholms event

Please do support my work, by investing in one of my hand-signed, numbered photographs

Publicerad av Lotte Johansson BehovsPusslet

Visuell Artist & Visuell instruktör. Initiativtagare och handledare för BehovsPusslets coachingbanor för publika platser. Här kan unga identifiera och balansera olika behov. Desto fler utmaningar och framkomliga strategier som delas, desto större blir identifikationsfaktorn. BehovsPusslet är en öppen aktivitet unga själva önskar kunna återvända till. Därför visar jag under öppna workshops hur enkelt ni kan skapa en coachingbana i er närhet och hur vi alla kan bli den där coachande frågeställaren. Tillsammans för för psykisk och social hälsa.

%d bloggare gillar detta: