Do It Together PopUp Alby 28 maj

Vad behöver du göra plats för? Coachingbanan #BehovsPusslet har flyttat in hos Subtopia, med inkubator Martin Q Larsson som bollplank. SamtalsCoachomaten tjuvstartar säsongen med att gästa Do it Togethers PopUp i AlbyC, för att fira Earth Hour. Akustisk musik, stadsodling med #Boodla, bra för människan, bra för miljön. Mänsklig tillväxt är något vi behöver prata mer om. 28 maj ses vi igen, då är det föreningsdagen, kl. 13-16.

En konstruktiv eftermiddag med unga
Affisch Subtopia Do it Together

Boka BehovsPusslet via Konstdepartementet – förbättra gruppdynamiken. BehovsPusslet dubblar insatsen. Ni får ett extra pass av mig i samma skola, om ni bokar det i direkt anslutning till första passet.


Kontakt: 070 78 44 29

Publicerad av Lotte Johansson BehovsPusslet

Visuell Artist & Visuell instruktör. Initiativtagare och handledare för BehovsPusslets coachingbanor för publika platser. Här kan unga identifiera och balansera olika behov. Desto fler utmaningar och framkomliga strategier som delas, desto större blir identifikationsfaktorn. BehovsPusslet är en öppen aktivitet unga själva önskar kunna återvända till. Därför visar jag under öppna workshops hur enkelt ni kan skapa en coachingbana i er närhet och hur vi alla kan bli den där coachande frågeställaren. Tillsammans för för psykisk och social hälsa.

%d bloggare gillar detta: