Subtopia drog pensionärer och unga

Innan hällregnet hann några pensionärer komma förbi mig på baksidan av Subtopia. Att jag står här är för att jag ingår i Klump och min verksamhet krävde en plats som inte kunde tillhandahållas på annat sätt.

Pensionärerna var först ut med att önska närservice med tanke på äldres trötta ben, Allra mest ett mysigt kafé,, vilket även min mamma som bor i Alby önskar. Det vid vattnet har stängt. Likadant med det som fanns på Subtopia före pandemin. De började smida planer om hur det skulle kunna gå till.

Mindre alkohol och droger för bättre barndom önskade en kille och en annan tjej som kom ända från Farsta ville starta eget i form av ett kooperativ. Kanske startar hon och hennes kille som bor i Alby ett kooperativ. Vem tar vinsten då frågade hon. Det gör alla som driver kooperativet och ni behöver vara minst tre som startar. Det tyckte hon lät bra, tänk om en av pensionärerna blir den tredje.

Tycker du BehovsPusslet är ett bra initiativ, donera gärna en krona eller mer.

Publicerad av Lotte Johansson BehovsPusslet

Visuell Artist & Visuell instruktör. Initiativtagare och handledare för BehovsPusslets coachingbanor för publika platser. Här kan unga identifiera och balansera olika behov. Desto fler utmaningar och framkomliga strategier som delas, desto större blir identifikationsfaktorn. BehovsPusslet är en öppen aktivitet unga själva önskar kunna återvända till. Därför visar jag under öppna workshops hur enkelt ni kan skapa en coachingbana i er närhet och hur vi alla kan bli den där coachande frågeställaren. Tillsammans för för psykisk och social hälsa.

%d bloggare gillar detta: