Vuxna måste våga prata

Det finns ett enormt behov av att prata om saker bland unga, men också bland de som arbetar med unga. För det krävs utrymme, att vi avsätter tid. Många vet inte vart de ska vända sig. Idag eller så saknas tid. Ofta tror de att de är mer ensamma än de är, med sina utmaningar. Tack alla ni som delar med er av era behov och strategier ni tror på för att må bra och för att utvecklas. De är till stor hjälp för att andra ska våga.

Många har vuxit in i något de aldrig egentligen sett några alternativ till eller så ser de inte skogen för alla träden. Därför skapade jag en publik coachingbana för publika platser.

Det blir tydligt att den fungerar som bäst desto fler som sluter upp runt BehovsPusslet. När fler delar med sig om att den finns. #hashtagga gärna #Coachingbanan #BehovsPusslet samt en plats där ni önskar en coachingbana, i era sociala media eller dela med er av detta inlägg.

Jag behöver verkligen ert stöd för att kunna fortsätta stötta barn och unga direkt på gatan i den utsträckning som behövs och för att sprida kunskap och coachingbanor även på skolgårdar.

Jag kommer att presentera en sammanfattning av arbetet efter sommaren och fortsätter söka ekonomiskt stöd för mitt arbete, trots avslag från t ex. Region Sthlm, Nordic Talks, Kultur i skolan, Kreativa fonden, och Albys hjärta. .
Vill ni följa dokumentationen så länge kan ni göra det på BehovsPisslets sida på Facebook. Och ja det går bra att fotografera era lösningar eller andras ni tror på. Varför inte hänga de hemma på kylskåpet.

Boka in en grupp i banan, boka eller ge bort en nyinstallation av bana, en instruktion för att göra den tillsammans med era deltagare. Jag hjälper er gärna igång. Eller donera. Nu, inte sen.
FACEBOOK

Publicerad av Lotte Johansson BehovsPusslet

Visuell Artist & Visuell instruktör. Initiativtagare och handledare för BehovsPusslets coachingbanor för publika platser. Här kan unga identifiera och balansera olika behov. Desto fler utmaningar och framkomliga strategier som delas, desto större blir identifikationsfaktorn. BehovsPusslet är en öppen aktivitet unga själva önskar kunna återvända till. Därför visar jag under öppna workshops hur enkelt ni kan skapa en coachingbana i er närhet och hur vi alla kan bli den där coachande frågeställaren. Tillsammans för för psykisk och social hälsa.

%d bloggare gillar detta: